VÄLKOMMEN TILL NYBERGS MÅLERI

BEGÄR GÄRNA EN OFFERT FRÅN OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA UPPDRAG ÅRLIGEN
I SNITT

Tapetsering Stockholm - O.Nybergs Måleri AB

Vi på O.Nybergs Måleri utför även tapetsering för kunder runt om i Stockholm. Då vi är ett litet företag har vi väldigt bra priser till förhållande till vår långa erfarenhet som tapetserare. I Stockholm så finns det en uppsjö av olika tapetserare därför är vi väldigt måna om dom tapetserings uppdrag vi erhåller och se alltid till att våra kunder blir nöjda. Vi åtar oss tapetserings uppdrag från både företag samt privatpersoner, inget jobb är för litet för oss.

Som erfarna tapetserare med över 15 års erfarenhet inom detta hantverk så ser vi inte detta som ett vanligt yrke utan vi brinner verkligen för tapetsering. Att titta på före & efter bilder på våra utförda tapetserings uppdrag är en fröjd för ögat. Om du som privat eller företagskund är sugen på att förnya din bostad alternativt kontor samt att ge det mer stil, då är det enkelt att ordna det genom att ändra färgen på dina väggar. Du kan till exempel göra det genom att satsa på en fondvägg, en fondvägg kommer uppmärksamma ditt kontor/bostad på ett sätt som kommer öka trivseln när du vistas i det rummet. Målade väggar i all ära men i vissa fall kan en tapetserad vägg ha dina fördelar då det inredningsmässigt kan rimma bättre på den övriga inredningen du har i rummet ifråga.

 

Kontakta oss via formuläret se nedan

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Målare-Fredrik-Nyberg
Fredrik Nyberg
VD, Delägare
Målare Anton-Svedenvik
ANTON SVEDENVIK
ARBETSLEDARE
Olle-Nyberg-Målare
Olle Nyberg
Delägare, Projektledare
Ellinor-Hallberg-Målaren
ELLINOR HALLBERG
EKONOMI

NEDAN FINNER NI VÅR REKLAMFILM

O.Nybergs Måleri, levererar tapetsering i världsklass 

Det är viktigt att du tänker på det övriga möblemanget du har i det rummet du funderar att tapetsera, är du ute efter att ha ett mjukare intryck i rummet så är tapeter något du definitivt ska satsa på. Vi på O.Nybergs Måleri har lång erfarenhet inom tapetsering, vi har en stor känsla för inredning som är mer eller mindre ett krav för att lyckas utföra en bra tapetsering. Vi har vårt säte i Stockholm så ring oss eller maila så tar vi en titt på den väggen eller väggarna du funderar att tapetsera.

Fördelen med tapetsering är att du kan få till mönster som inte på samma sätt går att få till via en så kallad väggmålning. Du kanske har hittat det perfekta tapeten men har inte den kunskapen samt tiden att få upp den på din vägg. Det är då du ska kontakta Nybergs, för vi är Stockholms mest prisvärda tapetserare som vet hur en lyckad tapetsering ska utföras. När remsorna vid en tapetsering ska sättas på plats är det lätt att bubblor uppstår, det är även vanligt att tapetsering på egen hand ger ett snett resultat. Därför är det klokt att kontakta oss då vi kan hantverket tapetsering då vi hjälpt många privat samt företagskunder runt om i Stockholm.

Låt ett proffs sköta tapetseringen av din vägg

Vi på O.Nybergs Måleri har god kännedom om vilken typ av hantverksteknik som krävs för en lyckad tapetsering som med andra ord ser snyggt ut. Vi har utfört så pass många tapetseringar att vi med stolthet kan säga att vi levererar perfekta slutresultat. Detta är något som våra referenskunder kan intyga. Att slippa få tapetremsan på plats i samma veva som du ska limma är något många vill slippa därför är det mer värt att kontakta ett proffs inom detta hantverk. Faktum är att tapetsering är en konst som kräver en lång erfarenhet innan man kan kalla sig en duktig tapetserare.

När du valt den tapet eller de tapeter du önskar tapetsera så kontaktar du oss. När vi tittat igenom väggarna såsom storlek med mera så ger vi dig en prisvärd offert på själva åtagandet, efter att du godkänt vår offert är det bara att titta på när vi förädlar dina väggar. Vi håller alltid våra priser nere då vår ambition är att du som kund ska rekommendera oss vidare. Djungeltrumman som det så fint heter är den absoluta bästa marknadsföringen för det visar att vi som hantverkare utfört en bra tapetsering. Nybergs utlovar ett perfekt resultat för vi slutför inte vårt åtagande tills du som kund är helt nöjd

 

Kontakta oss ifall så erbjuder vi kostnadsfri rådgivning gällande din inplanerade tapetsering.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.