VÄLKOMMEN TILL NYBERGS MÅLERI

BEGÄR GÄRNA EN OFFERT FRÅN OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA MÅLERIUPPDRAG ÅRLIGEN
I SNITT
Målare-Fredrik-Nyberg
Fredrik Nyberg
VD, Delägare
Målare Anton-Svedenvik
ANTON SVEDENVIK
ARBETSLEDARE
Olle-Nyberg-Målare
Olle Nyberg
Delägare, Projektledare
Ellinor-Hallberg-Målaren
ELLINOR HALLBERG
EKONOMI

Anlita våra målare för ditt projekt i Nacka - O.Nybergs Måleri AB

Vi är måleriet för dig som är bosatt i Nacka. Vi är ett måleri som kännetecknas av god service och nära kundkontakt. Vi hjälper dig med allt från fasadmålningar till interiöra målningsarbeten samt detaljer. Inget jobb är varken för stort eller för litet för våra målare.


Gör om din fasad med hjälp av en riktig målerifirma. En fasadmålning är ett stort och omfattande arbete där ett korrekt utförande är av yttersta vikt. Är du ute efter ett lyckat slutresultat säkrar du det genom att anlita oss som målare. Vi är ett bra val när du ska måla om din fasad eller något annat förknippat med färg ute i Nacka. Vi vet vad som krävs för att nå ett bra slutresultat, vi har rätt tillvägagångssätt och framför allt så slarvar vi aldrig. Ett noggrant underarbete och rätt färgval tillsammans med de rätta verktygen och framför allt vår långa erfarenhet är anledningarna till att vi gör våra kunder nöjda. Vi är målarna du söker.


Bor du i Nacka och anlitar oss som målare undviker du alla de vanliga misstag som lekmän ofta gör, som slarvigt underarbete och fel val av färg exempelvis. Färger kan uppfattas på helt olika sätt beroende på miljön, vilket är lätt att glömma. När hela fasaden är ommålad kan färgen därför uppfattas mycket starkare än vad den gjorde vid testmålningen. Vill du undvika fler av dessa fallgropar är det bäst att anlita en målerifirma.

BEGÄR OFFERT

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

TITTA GÄRNA PÅ VÅR REKLAMFILM 

O.Nybergs Måleri Logotyp

Målning av interiör i Nacka

Med relativt simpla metoder kan våra målare göra om ditt hem till något helt nytt med nya intryck. Att måla ett rum kan ge det en en helt ny känsla och karaktär, oavsett om ni väljer att måla något färgglatt, diskret eller tapetserar. Ta hjälp av vår firma för att skapa den rätta atmosfären för ditt hem.


Renoveringar i övrigt brukar förknippas med en stor prislapp, hårt slit och många timmar till spillo. Våra målare i Nacka kan hjälpa dig med din ommålning och med det göra stora förändringar och förbättringar till ditt hem, så att det känns som nytt. I jämförelse med en renovering är ommålningar ett ekonomiskt alternativ. För dig som bor i Nacka finns det en mängd målerifirmor att välja emellan, och med vår breda kunskap och erfarenhet vill vi vara ditt självklara val. Oavsett om det gäller en fönster- eller fasadmålning, tapetsering eller dylikt, kontakta oss. Vi är hantverkare som passionerat jobbar med våra projekt. Vi ställer alltid höga krav på oss själva.

Vi är målerifirman som alltid ser till att vara i tid och avsluta jobbet på utsatt tid samt pris. Det finns de som väljer att måla om själva för att spara pengar. Självklart blir det alltid billigare av att göra jobbet själv, men det är inte riskfritt. Risken att du behöver göra om allt arbete om något blir fel är något vi tyvärr ofta stöter på. Vår rekommendation är att be om professionell hjälp direkt från start.


Vi gör jobbet effektivt och levererar alltid ett perfekt resultat. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning för dig som vill veta mer om vad vi i egenskap som målerifirma lärt oss genom åren.
Läs mer Målare Bromma, Målare Lidingö

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET NEDAN

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.