Vi är målare för dig i Nacka

Vi är måleriet för dig som är bosatt i Nacka. Vi är ett måleri som kännetecknas av god service och nära kundkontakt. Vi hjälper dig med allt från fasadmålningar till interiöra målningsarbeten samt detaljer. Inget jobb är varken för stort eller för litet för våra målare.

Visst är det trevligt att känna sig speciell? Variabeltryck gör det möjligt att byta ut och ändra både bilder och text. Då finns det ingen anledning att göra en massa tråkiga massutskick. Skapa mer personliga trycksaker istället! Hos oss i Stockholm erbjuder vi variabeltryck som inte kostar skjortan.

Gör om din fasad med hjälp av ett riktigt måleri. En fasadmålning är ett stort och omfattande arbete där ett korrekt utförande är av yttersta vikt. Att anlita oss som måleri är därför ett bra val när du ska måla om din fasad i Nacka. Vi vet vad som krävs för att få ett bra resultat, vi har rätt tillvägagångssätt och framför allt så slarvar vi aldrig. Ett noggrant underarbete och rätt färgval samt de rätta verktygen och flera år av erfarenhet är anledningarna till att vi kommer att göra dig till en nöjd kund. Vi är den målare du har sökt efter.

Bor du i Nacka och anlitar oss som målare undviker du alla de vanliga misstag som lekmän ofta gör, som slarvigt underarbete och fel färgval till exempel. Färger kan uppfattas på helt olika sätt beroende på miljön, vilket är lätt att glömma. När hela fasaden är ommålad kan färgen därför uppfattas mycket starkare än vad den gjorde på testmålningen. Vill du undvika fler av dessa vanliga fallgropar är det bäst att anlita ett måleri.

nyberg måleri Stockholm logotyp

Målning av interiör i Nacka

Med relativt simpla metoder kan våra målare göra om ditt hem till något helt nytt med nya intryck. Att måla ett rum kan ge det en en helt ny känsla och karaktär, oavsett om ni väljer att måla något färgglatt, diskret eller tapetserar. Ta hjälp av vårt måleri för att skapa den rätta atmosfären för ditt hem.

Renoveringar i övrigt brukar förknippas med en stor prislapp, hårt slit och många offrade timmar. Våra målare i Nacka kan hjälpa dig med din ommåning och med det göra stora förändringar och förbättringar till ditt hem, så att det känns som nytt. I jämförelse med en renovering är ommålningar ett väldigt ekonomiskt alternativ. För dig som bor i Nacka finns det en mängd målerier att välja emellan, och med våra breda kunskaper och mångåriga erfarenhet vill vi självklart vara ditt val av måleri. Oavsett om det gäller en fönster- eller fasadmålning, tapetsering eller dylikt, kontakta en målare av rang för ett väl utfört jobb. Vi vill alltid efterlämna ett fläckfritt resultat och vi ställer alltid höga krav på både oss själva och andra målare vi arbetar med.

O.Nybergs Måleri AB berättar

Vi är helt övertygade om att en bra relation till våra kunder och ett bra jobb kommer göra dig nöjd. Vi är även ett måleri som alltid ser till att var i tid och avslutar jobbet på utsatt tid till utsatt pris. Det finns de som väljer att måla om själva för att därmed spara pengar. Självklart blir det alltid billigare av att göra jobbet själv, men det är inte helt riskfritt. Risken är större att du behöver göra om allt arbete om något blir fel, och det kan dessutom vara energikrävande att ha ett eget pågående projekt i sitt hem under en längre tid. Våra professionella målare i Nacka gör jobbet snabbare och levererar alltid ett perfekt resultat.

Läs mer Målare Bromma, Målare Lidingö

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.