Vi är målare för dig som bor i Bromma

Vi är ett måleri som hjälper dig som bor i Bromma. Vi vet vad god service innebär och vi är alltid måna om vår relation till dig som kund. Vi antar oss allt från att måla husväggar till köksluckor. Anlita en målare för din fasadmålning.Att måla om en fasad är ett omfattande arbete och det är mycket viktigt att det utförs på rätt sätt. Vi rekommenderar därför att anlita oss som måleri i Bromma. Vi kan de rätta tillvägagångssätten och vi slarvar inte. Med noggrant grundarbete, rätt val av färg och penslar och en van hand ser vi till att din husfasad blir som ny, på en målares vis.

Om du bor i Bromma och väljer att anlita oss som målare för din fasad undviker du alla de misstag som amatörer ofta gör. Där slarvigt underarbete och färgvalet är två av de vanligaste. Man kan lätt glömma att en färg kan uppfattas på ett helt annat sätt när den täcker hela fasaden jämfört med provmålningarna. Anlita ett riktigt måleri så undviker du fallgroparna.

Kontakta oss via formuläret nedan för en kostnadsfri offert

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Våra målare upptäcker den till synes mest vackra versionen av ditt hem i Bromma

Med våra begåvade målare har du möjlighet att ge ditt rum ett helt nytt intryck med relativt enkla metoder. Att måla ett rum kan skapa till en helt ny karaktär och känsla. Både ommålningar och tapetseringar kan bidra till att skapa den rätta atmosfären i ditt hem.

En renovering av ett hem associeras ofta med mycket höga kostnader och många timmars hårt arbete. Att rekrytera en av våra målare i Bromma är mycket ekonomisk jämfört med en fullständig renovering, och du kan ändå göra stora förändringar och förbättringar i ditt hem . Det finns flera olika målerier att välja mellan i Bromma, men vi vill såklart vara det självklara valet. Vi har en bred och lång erfarenhet av måleri. Oavsett om du målar fasader, fönster, eller tapetserar, kontakta oss för att få professionell hjälp från en riktig målare. Vi vill alltid lämna ifrån oss ett oklanderliga resultat och vi har alltid stora krav på oss själva och de målare vi jobbar med. Vi är övertygade om att ett bra förhållande till kunden och ett väl utfört jobb är den rätta vägen att gå. Som målare ser vi också till att vi alltid dyker upp i tid och att arbetet sker inom utsatt tidsram till det överenskomna priset.

Många väljer att själva målar sina hem och därmed spara pengar. Det må vara billigare på kort sikt, men vad som dock är viktigt att nämna är om du gör det själv är risken mycket högre att det blir fel och du måste starta hela processen.

målare bromma

Måleri Bromma, O.Nybergs Måleri AB - Kontakta oss för en offert 

Våra utbildade och erfarna målare gör dessutom jobbet mycket snabbare, och det kan vara tröttsamt att ha ett eget projekt pågående hemma under lång tid. Om du vill att resultatet blir perfekt, föreslår vi att du anlitar våra professionella målare i Bromma.

En erfaren målare vet exakt vilken färg som ska användas till den ytan som ska målas. Om du vill till exempel måla fasaden är det väldigt viktigt att använda rätt färg, annars är risken att allt arbete måste göras om igen om några år. Som professionella målare ser vi till att resultatet blir bra, men också att göra ett bra jobb med rätt teknik, material och produkter. Målaren vet också vilka skyddsåtgärder som ska vidtas och kan installera de nödvändiga byggnadsställningarna. Ditt måleri i Bromma.

Måleri Stockholm
O.Nybergs Måleri AB har flera års erfarenhet som målare. Vi utför uppdrag som innebär både invändigt samt utvändigt arbete. Det spelar alltså ingen roll om du ska måla om köksluckorna eller en hel bostadsrättsförening. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.
Målare Stockholm
Vi har som ambition att utföra varje unika uppdrag som om det vore vårt eget objekt vi målar. Vi har en stor portfölj med nöjda kunder. Kontakta oss så refererar vi er till våra referenser. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning via telefon alternativt via mail.
Kontakta oss

Ring eller maila gärna oss så återkommer vi med en offert gällande din förfrågan. För oss är varje åtagande sig den andre ej lik och behandlar dem därefter detta motto. Vi är ett måleri som är verksamma inom flera hantverkskategorier.