VÄLKOMMEN TILL MÅLERIFIRMAN SOM PASSIONERAT
FÄRGLÄGGER BROMMA

O.NYBERGS MÅLERI AB

BEGÄR GÄRNA OFFERT FRÅN OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA MÅLERIUPPDRAG ÅRLIGEN
I SNITT
Målare-Fredrik-Nyberg
Fredrik Nyberg
VD, Delägare
Målare Anton-Svedenvik
ANTON SVEDENVIK
ARBETSLEDARE
Olle-Nyberg-Målare
Olle Nyberg
Delägare, Projektledare
Ellinor-Hallberg-Målaren
ELLINOR HALLBERG
EKONOMI

Våra målare är verksamma i bromma, vi erbjuder en så kallad nöjd kund garanti

Målare Stockholm Logotyp

Nedan finner ni vår reklamfilm som summerar det vi är verksamma inom.

BEGÄR OFFERT

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

OM OSS

Vi är ett gäng erfarna målare som hjälper dig som bor i Bromma med omnejd. Vi vet vad god service innebär, vi är alltid måna om vår relation till dig som kund. Vi åtar oss alla uppdrag i mån av tid som har med färgsättning att göra. Många anlitar oss för uppdrag som har med fasadmålning att göra. Att måla om en fasad är ett omfattande arbete och det är mycket viktigt att det utförs på rätt sätt. Vi rekommenderar därför dig att anlita oss som i vår ödmjuka mening är firman som besitter den kunskapen. Vi kan de rätta tillvägagångssätten och vi slarvar inte. Med noggrant grundarbete, rätt val av färg och penslar samt hantverkare ser vi till att din husfasad blir som ny, ur en målares perspektiv.


Om du bor i Bromma och väljer att anlita oss som hantverkare för din fasad undviker du alla de misstag som amatörer ofta gör. Där slarvigt underarbete samt val av färg är de vanligaste misstagen en mindre kunnig hantverkare ofta gör. Man kan lätt glömma att en färg kan uppfattas på ett helt annat sätt när den täcker en hel fasad jämfört med provmålningarna man innan arbetet. Anlita ett riktigt måleri så undviker du fallgroparna. Kontakta oss via formuläret nedan för att erhålla en kostnadsfri offert

Våra målare känner sig lika mycket hemma i bromma som dig

O.Nybergs Måleri AB erbjuder den lösningen du söker när det kommer till färgsättning och måleriarbeten i Bromma. Oavsett om du behöver måla om en hel fastighet, en enstaka vägg eller ett tak så har vi kompetensen. Vi utför arbete både invändigt och utvändigt, det spelar alltså ingen roll om du ska måla om en stor villa eller en köksvägg.


Spackla, måla om och låt våra målare sköta finishen
Våra målare har många års erfarenhet av att förädla och förändra med hjälp av färg - utan att kompromissa med kvalitén. Vi har en bred kunskap inom företaget och kan därför erbjuda dig tjänster såsom marmorering, illusionsmålning, schablonering, sprutning och grängning utöver de grundläggande tjänsterna som vägg- och takmålning.


Ett effektivt måleri i Stockholm med inriktning Bromma
O.Nybergs Måleri eftersträvar att alltid jobba snabbt och effektivt, allt för att du ska kunna nyttja dina ytor som vanligt och så fort som möjligt. Detta gör vi utan att utelämna viktiga detaljer. Vi ser varje projekt som ett unikt hantverk och vill leva upp till varje kunds personliga önskemål. Vi målare aldrig tidigare fått några som helst klagomål gällande våra målaruppdrag.

Målare Nacka

Måleri Bromma

Måleri Bromma, O.Nybergs Måleri AB - Kontakta oss för en offert

Våra utbildade och erfarna målare gör dessutom jobbet mycket snabbare, och det kan vara tröttsamt att ha ett eget projekt pågående hemma under lång tid. Om du vill att resultatet blir perfekt, föreslår vi att du anlitar våra professionella målare i Bromma.


En erfaren målare vet exakt vilken färg som ska användas till den ytan som ska målas. Om du exempelvis vill måla om fasaden är det väldigt viktigt att använda rätt färg, annars är risken att allt arbete måste göras om igen om några år. Som professionella målare ser vi till att resultatet blir bra, men också att göra ett bra jobb med rätt teknik, material och produkter. Målaren vet också vilka skyddsåtgärder som ska vidtas och kan installera de nödvändiga byggnadsställningarna. Dina målare i Bromma

Kontakta oss

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.