VÄLKOMMEN TILL NYBERGS MÅLERI

BEGÄR EN OFFERT

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA MÅLERIUPPDRAG ÅRLIGEN
I SNITT

För dig som söker efter en målare på Lidingö

Om du söker duktiga samt erfarna målare verksamma ute på Lidingö ska du vända dig till oss. Vi åtar oss gärna ditt projekt, oavsett om det är en hel fasadmålning, villamålning eller ett mindre detaljarbete.


Vi erbjuder proffshjälp för din fasadmålning. Vi hjälper dig på Lidingö när du behöver en målare till din fasadmålning. Det är ett stort och omfattande arbete som alltid behöver utföras på rätt sätt. Våra målare ser till att rätt arbetsmetoder används, samt att det inte blir något slarv. Vi säkerställer samt garanterar via vår nöjd-kundgaranti att slutresultatet går i linje med dina förväntningar.

Målare-Fredrik-Nyberg
Fredrik Nyberg
VD, Delägare
Målare Anton-Svedenvik
ANTON SVEDENVIK
ARBETSLEDARE
Olle-Nyberg-Målare
Olle Nyberg
Delägare, Projektledare
Ellinor-Hallberg-Målaren
ELLINOR HALLBERG
EKONOMI

Hur ser tryggheten ut när du anlitar Nybergs målerifirma?

När du anlitar våra målare ska du förvänta dig samt sätta höga förväntningar. Måla om dina rum och förändra ditt hem. Att måla om hemma kan ge atmosfären en helt ny karaktär och känsla. Våra kunniga målare har utfört ett flertal villamålningar på Lidingö. Vi får ditt hem att kännas som nytt, ger ett nytt intryck.


Detta lyckas vi åstadkomma med relativt enkla metoder. Ditt hem behöver kanske en ommålning eller en tapetsering, vi hjälper dig att hitta rätt atmosfär för ditt hem. Höga kostnader och ett flertal timmar av slit, det är vad de flesta tänker när de bestämt sig för att anlita en hantverkare. Faktum är dock att det inte krävs så mycket för att få ditt hem att kännas som nytt, och att måla om är ett ekonomiskt sätt att förbättra och förnya ditt hem.

O.Nybergs Måleri Logotyp

VIRA FORMULÄRET KAN DU KOMMA I KONTAKTMED OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

O.Nybergs Måleri AB verksamma på Lidingö med omnejd

När det är dags att välja vilken målerifirma ute på Lidingö du önskar anlita så står man inför ett stort urval. Vi siktar självklart på att bli den hantverkare du kontaktar samt anlitar. Vår kompetens samt erfarenhet är lång samt bred. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönsterrenoveringar, tapetseringar och golvläggning.


Hör av dig till oss så får du fri rådgivning av en kunnig hantverkare. Vi sätter höga krav på oss själva. En god kundkontakt och noggrant arbete är precis vad du kunna kräva när du anlitar en målerifirma. Vi håller såklart det vi kommit överens om både när det kommer till tid samt pris.

Våra professionella hantverkare har även kompetens inom närliggande hantverkskategorier såsom fönsterrenoveringar golvläggningar, badrumsrenoveringar med mera.


För oss ligger fokuset på vad som krävs för att slutresultatet ska bli perfekt. För en fasadmålning är det viktigt att rätt färger, penslar och metoder används. Som målare vet vi också vilka säkerhetsåtgärder som behöver vidtas. Vi kan även installera de byggnadsställningar som är nödvändiga. Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig ute på Lidingö.

NEDAN FINNER DU VÅR REKLAMFILM