För dig som söker efter målare på Lidingö

Om du söker ett Måleri på Lidingö och vill ha erfarna målare med perasonlig service och kundkontakt, då ska du vända dig till oss. Vi åtar oss gärna ditt projekt, oavsett om det är en hel fasadmålning eller mindre detaljarbeten.

Få proffshjälp med din fasadmålning

Vi hjälper dig på Lidingö när du behöver en målare till din fasadmålning. Det är ett stort och omfattande arbete som alltid behöver utföras på det rätta sättet. Vi målare ser till att rätt metoder används och att det framför allt inte blir något slarv, och för ett bra resultat krävs noggrant underarbete och att rätt material används.

Hur ser tryggheten ut ifall du väljer oss som målerifirma?

Genom att anlita oss som målare brukar vi säga såhär "oroa dig inte" för de misstag som ofta begås av amatörer. Slarvigt underarbete är ett väldigt vanligt misstag, det är också fel val av verktyg och färg. Vad som också är viktigt att inte glömma är att färger uppfattas olika beroende på omgivningen. Det betyder att en färg som sitter uppe på fasaden kan ge ett annat intryck än vad samma färg gjorde på en testmålad planka. Det lättaste sättet att undvika dessa fallgropar är att anlita ett riktigt måleri.

Via formuläret nedan kan du komma i kontakt med oss.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

målare logga

O.Nybergs Måleri AB verksamma på Lidingö med omnejd

Måla om dina rum och förändra ditt hem. Att måla om hemma kan ge rum helt nya karaktärer och känslor. Våra kunniga målare på Lidingö får ditt hem att kännas som nytt, ger det nya intryck, och med relativt enkla metoder. Kanske behöver ditt hem en ommålning eller en tapetsering, vi hjälper dig hitta rätt atmosfär för ditt hem. Höga kostnader och långa och många timmar av slit, det är vad de flesta tänker när de har bestämt sig för att göra om hemma. Faktum är dock att det inte krävs så mycket för att få ditt hem att kännas som nytt, och att måla om är ett ekonomiskt sätt att förbättra och förändra ditt hem.

O.Nybergs Måleri AB verksamma på Lidingö med omnejd

När det är dags att välja måleri på Lidingö står man inför många val, och vi siktar självklart på att bli just ditt val av målare. Vår kompetens är stor och bred och vår erfarenhet lång, vi hjälper dig med fasadmålningar, fönstermålningar och fönsterrenoveringar, tapetseringar och golvläggning. Hör av dig till oss, en riktig målare, så får du rätt hjälp. Vi sätter höga krav på resultatet, på oss själva och alla målare vi arbetar med. En god kundkontakt och och hårt noggrant arbete är precis vad du söker i ett måleri. Och såklart håller vi alltid tider och pris.

Våra professionella målare har full koll på vad som krävs för att resultatet ska bli perfekt. För en fasadmålning är det extremt viktigt att rätt färger penslar och metoder används, och som målare vet vi också vilka säkerhetsåtgärder som behövs vidtas, och vi kan även installera de byggnadsställningar som är nödvändiga. Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig ute på Lidingö när du behöver anlita ett måleri.

Måleri Stockholm
O.Nybergs Måleri AB har flera års erfarenhet som målare. Vi utför uppdrag som innebär både invändigt samt utvändigt arbete. Det spelar alltså ingen roll om du ska måla om köksluckorna eller en hel bostadsrättsförening. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.
Målare Stockholm
Vi har som ambition att utföra varje unika uppdrag som om det vore vårt eget objekt vi målar. Vi har en stor portfölj med nöjda kunder. Kontakta oss så refererar vi er till våra referenser. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning via telefon alternativt via mail.
Kontakta oss

Ring eller maila gärna oss så återkommer vi med en offert gällande din förfrågan. För oss är varje åtagande sig den andre ej lik och behandlar dem därefter detta motto. Vi är ett måleri som är verksamma inom flera hantverkskategorier.