VÄLKOMMEN TILL NYBERGS MÅLERI

BEGÄR EN OFFERT

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA MÅLERIUPPDRAG ÅRLIGEN
I SNITT

Titta gärna på vår reklamfilm

Målare-Fredrik-Nyberg
Fredrik Nyberg
VD, Delägare
Målare Anton-Svedenvik
ANTON SVEDENVIK
ARBETSLEDARE
Olle-Nyberg-Målare
Olle Nyberg
Delägare, Projektledare
Ellinor-Hallberg-Målaren
ELLINOR HALLBERG
EKONOMI

O.Nybergs Målare i Solna


Behöver du hjälp att måla om i Solna? O.Nybergs Måleri är en målerifirma i Solna som hjälper såväl privatpersoner, företag och myndigheter. Vi hjälper dig med både enkla och svårare måleritjänster – alltid till ett rimligt och marknadsmässigt pris.


Vi är ett måleri med kunniga och erfarna målare med många år i branschen. Vi har under åren hjälpt många kunder i Solna att måla om oavsett om det rör sig om ommålning av någon av villorna i kommunen eller en lägenhet i Solna centrum eller i Näckrosen. Många av våra kunder som regelbundet anlitar oss i Solna brukar uppskatta vår förmåga att hålla oss inom tidsplanen och att arbetet håller hög och god kvalitet. O.Nybergs Måleris ambition är att vara en målerifirma i Solna som alltid utför ett högkvalitativt arbete till ett pris som motsvarar arbetet – målet är att kunden ska vara nöjd och åter vilja anlita oss vid framtida behov av att anlita ett måleri.

Vi utfört ett flertal lyckade måleriuppdrag i Solna


Titta gärna på vår reklamfilm nedan länkad

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Målarna på O.Nybergs jobbar vi nått kundens slutvision om uppdraget


O.Nybergs Måleri har många yrkesskickliga målare anställda som besitter djup kunskap i vilket material och vilken färg som passar just dig och dina önskemål. Exakt hur vi ska måla om beror naturligtvis på hur du vill ha det – en modern lägenhet i Solna målas på ett annat sätt en någon av sekelskifteslägenheterna som finns i staden. Vi har bra avtal med olika leverantörer så att kostnader för material och färg blir lågt för dig som kund. Vi är vidare mycket noggranna med att använda oss av material och färg som är försvarbart ur miljöhänseende – vi återvinner även allt material och följer de råd och riktlinjer som finns för att vi som måleri i Solna kan minska vår miljöpåverkan.


För oss är det mycket viktigt med god kommunikation med kunden. Många kan tycka att det är knepigt att anlita ett måleri då man måste vara i kontakt med flera olika målare – vi förstår det. O.Nybergs Måleri ser till att du som kund endast behöver vara i kontakt med en målare för oss – allt för att du ska uppleva kommunikationen med oss så enkel och smidig som bara möjligt. Den målare hos oss du är i kontakt med besitter lång erfarenhet och yrkesskicklighet och kan ge dig råd och tips om så önskas – vi på O.Nybergs Måleri bistår dig gärna med idéer och rekommendationer för hur du kan måla om ditt hem eller hur ditt företag kan måla om sin affärslokal. Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet och är därför mer än gärna behjälpliga med råd och stöd under processen.


En fördel med att anlita oss är att vi är ett välrenommerat företag som uppfyller samtliga förutsättningar för att du ska få ROT-avdrag för vårt arbete. Det innebär helt enkelt att du får ett rejält avdrag på skatten – 30 % av vår arbetskostnad får du dra av direkt på fakturan – vi hjälper dig med alla formaliteter kring det. ROT-avdraget gör att det inte blir så dyrt att välja O.Nybergs Måleri när du ska välja ett måleri eller en målerifirma för att måla om i Solna. Läs mer: Startsida