VÄLKOMMEN

BEGÄR GÄRNA EN OFFERT FRÅN OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA FÖNSTERRENOVERINGAR ÅRLIGEN
I SNITT

Fönsterrenovering Stockholm - Våra hantverkare renoverar dina fönster med känsla och finess

Är du i behov av en kunnig fönsterrenoverare? Börjar färgen flagna på fönsterkarmen? Då kan det vara god tid att låta en av våra kunniga hantverkare i Stockholm hjälpa dig.

Fönster är den delen av ditt hus som kanske får utstå mest slitage genom åren. Påfrestningarna beror på den stora temperaturskillnaden på husets in- och utsida. Detta kan få fogarna förenat med diverse fönsterramar till slut inte hålla tätt och börjar istället släppa in luft. Gamla fönster och fönsterkarmar kan också behövas tätas eller bytas ut mot nya tätare fönster och fönsterkarmar, vilket ofta leder till en billigare elräkning på vintern. Anlita våra kompetenta hantverkare och få dina fönster i nytt skick. Vi utför renoveringen med precision och tar hjälp av all den erfarenhet vi har i branschen och utlovar ett hållbart resultat.


Varför anlita proffs?

Väljer du att utföra renoveringen på egen hand kommer det att ta betydligt längre tid i jämförelse om någon med erfarenhet såsom en hantverkare utfört arbetet. Priset för en fönsterrenovering varierar mycket då olika fönster kräver olika mycket tid och arbete. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig som planerar att renovera dina fönster vi är verksamma i hela Stockholm.


Kontakta oss via formuläret nedan, du är även välkommen att koma förbi vårt kontor i centrala Stockholm. Vi diskuterar mer än gärna din inplanerade fönsterrenovering.

Vill du veta mer om ROT samt övriga skattefrågor kan du göra det via denna länk: Skatteverket. Vill ni får mer information gällande bygglov eller andra frågor rörande avdrag kan du ringa oss. Vi har en gedigen kunskap när det kommer till frågor rörande ROT-avdrag samt bygglov.

TITTA GÄRNA PÅ VÅR REKLAMFILM

Målare-Fredrik-Nyberg
Fredrik Nyberg
VD, Delägare
Målare Anton-Svedenvik
ANTON SVEDENVIK
ARBETSLEDARE
Olle-Nyberg-Målare
Olle Nyberg
Delägare, Projektledare
Ellinor-Hallberg-Målaren
ELLINOR HALLBERG
EKONOMI

FÖNSTERRENOVERING MED NYBERG

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Se till att renoveringen av dina fönster går ihop med den övriga stilen av ditt hem

En fönsterrenovering är oftast billigare än att ersätta fönster med nya. Om du bor i Stockholm och har ett gammalt hus, kommer det troligen att se bättre ut än att byta ut samtliga fönster. I vissa fall bör man överväga att utföra en fönsterrenovering istället för att byta ut dina fönster mot nya. Våra hantverkare kommer se till att dina fönster kommer se ut som nya igen.


Vi arbetar i hela Stockholm och gör fönsterrenoveringar för både privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Det är inte endast fönster på villor som är i behov av en renovering. Kanske hade din bostadsrättsförening i Stockholm sparat stora summor pengar i sänkt värmedrift med en fönsterrenovering.

Oavsett om du bor i en gammal del av Stockholm i ett hus byggt förra sekelskiftet, eller i ett lite mer modernt hus, så ser vi till att fönsterrenoveringen sker utefter stilen på just ditt hus. Vi anpassar även material, färg så att hela renoveringen i sin helhet blir symmetrisk.

O.Nybergs Måleri Logotyp

Renovera dina fönster för miljöns skull

De flesta Stockholmare tänker ofta på hur de på ett eller annat sätt kan bidra till en bättre miljö och ett bättre klimat. Som tidigare omnämnt är fönsterrenoveringar där man tätar fogarna ett bra sätt att minska energiförlusterna i ditt hem. Men en annan punkt som man inte får glömma är att man kan byta ett av glasen i fönstret till energiglas. Då minskar man ytterligare på energiförlusterna genom att glaset i sig blir bättre tätat och håller en stabilare temperatur inomhus. Kontakta oss vi har lång erfarenhet av att renovera fönster i Stockholm.