Fönsterrenovering för dig som planerar att renovera fönster i Stockholm

Är du i behov av en fönsterrenovering? Börjar färgen flagna på fönsterkarmen? Då kan det vara god tid att låta en av våra kunniga hantverkare i Stockholm hjälpa dig.

Fönster är den delen av ditt hus som kanske får utstå mest slitage genom åren. Påfrestningarna beror på den stora temperaturskillnaden på husets in- och utsida. Detta kan få fogarna i fönstret att till slut inte hålla tätt och börjar släppa in luft. Gamla fönster och fönsterkarmar kan också behövas tätas eller bytas ut mot nya tätare fönster och fönsterkarmar, vilket ofta leder till en billigare elräkning på vintern. Anlita våra kompetenta hantverkare och få dina fönster i nyskick. Vi utför renoveringen med precision och tar hjälp av all den erfarenhet vi har i branschen och utlovar ett hållbart resultat. Väljer du att utföra renoveringen på egen hand kommer det att ta väsentligt mycket längre tid än om du hade anlitat någon med rätt erfarenhet. Dessutom behöver du inte oroa dig för resultatet när arbetet är utfört utav erfarna hantverkare. Priset på en fönsterrenovering varierar mycket då olika fönster kräver olika mycket tid och arbete. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig som planerar att renovera dina fönster vi är verksamma i hela Stockholm.

Kontakta oss via formuläret se nedan

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Anpassa din fönsterrenovering efter stilen på ditt hus

En fönsterrenovering är oftast billigare än att ersätta fönster med nya. Om du bor i Stockholm och har ett gammalt hus, kommer det troligen att se bättre ut än att byta till en modern typ av fönster, eftersom fönstren ska ha samma stil som huset. Även med ett nyare hem bör du överväga möjligheten att göra en fönsterrenovering i stället för att ersätta dina fönster. Genom att återanvända material som redan finns i huset gör man också miljön en tjänst. Vi får ditt fönster att se ut som nytt igen med en proffsig fönsterrenovering.

Vi arbetar i hela Stockholm och gör fönsterrenoveringar för både privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Det är inte endast fönster på villor som är i behov av en renovering. Kanske hade din bostadsrättsförening i Stockholm sparat stora summor pengar i sänkt värmedrift med en fönsterrenovering.

Oavsett om du bor i en gammal del av Stockholm i ett hus byggt förra sekelskiftet, eller ett lite mer modernt funktionellt hus, så ser vi till att fönsterrenoveringen sker utefter stilen på just ditt hus. Vi anpassar såklart material, metoder och färg så att allt passar in och ser ut som när det var nytt.

fönsterrenovering stockholm

Renovera dina fönster för miljöns skull

De flesta Stockholmare tänker ofta på hur de på ett eller annat sätt kan bidra till en bättre miljö och ett bättre klimat. Som tidigare omnämnt är fönsterrenoveringar där man tätar fogarna ett bra sätt att minska energiförlusterna i ditt hem. Men en annan åtgärd som man inte får glömma är att man kan byta ett av glasen i fönstret till energiglas. Då minskar man ytterligare på energiförlusterna genom att glaset i sig blir bättre tätat och håller en stabilare temperatur inomhus. Kontakta oss vi har lång erfarenhet av att renovera fönster i Stockholm.

[gravityform id=1 title=false description=false ajax=true tabindex=49]
Måleri Stockholm
O.Nybergs Måleri AB har flera års erfarenhet som målare. Vi utför uppdrag som innebär både invändigt samt utvändigt arbete. Det spelar alltså ingen roll om du ska måla om köksluckorna eller en hel bostadsrättsförening. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.
Målare Stockholm
Vi har som ambition att utföra varje unika uppdrag som om det vore vårt eget objekt vi målar. Vi har en stor portfölj med nöjda kunder. Kontakta oss så refererar vi er till våra referenser. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning via telefon alternativt via mail.
Kontakta oss

Ring eller maila gärna oss så återkommer vi med en offert gällande din förfrågan. För oss är varje åtagande sig den andre ej lik och behandlar dem därefter detta motto. Vi är ett måleri som är verksamma inom flera hantverkskategorier.