VÄLKOMMEN TILL O.NYBERGS MÅLERI AB

KONTAKTA OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA MÅLERIUPPDRAG ÅRLIGEN
I SNITT
Målare-Fredrik-Nyberg
Fredrik Nyberg
VD, Delägare
Målare Anton-Svedenvik
ANTON SVEDENVIK
ARBETSLEDARE
Olle-Nyberg-Målare
Olle Nyberg
Delägare, Projektledare
Ellinor-Hallberg-Målaren
ELLINOR HALLBERG
EKONOMI

Vi hjälper dig som är i behov av en målare i Älvsjö

Målare Stockholm Logotyp

Vi är ett måleri som hjälper dig som bor i Älvsjö. Vi är måna om god service och vår relation till dig som kund hos oss. Vi är kunniga inom allt från fasadmålningar till att måla köksluckor och lister, inget jobb är för stort eller för litet för oss. Ta in en ordentlig målare för att förnya din fasad. En fasadmålning är ett minst sagt omfattande arbete och det är därför väldigt viktigt att allting utförs på rätt sätt. Därför rekommenderar vi starkt att anlita oss som måleri för din fasadmålning i Älvsjö. Vi vet vilka de rätta tillvägagångssätten är, och framför allt så slarvar vi inte. Vi vet också att ett noggrant underarbete, rätt färgval, rätt verktyg och hundratusentals penseldrag i ryggmärgen kommer göra din husfasad som ny igen. Vi är den målare du behöver.


Om du bor i Älvsjö väljer oss till att bli din målare slipper du oroa dig för alla de vanliga misstagen lekmän begår. Slarvigt underarbete är ett av dem, och fel färgval ett annat. Det är många som glömmer att en färg kan uppfattas på olika sätt i olika sammanhang. När hela fasaden är täckt av färgen kan den uppfattas på ett helt annat sätt än vad den gjorde på de testmålade plankorna du jämförde med först. För att undvika alla fallgropar är det bäst att anlita folk från ett riktigt måleri.

Via formuläret nedan kan du komma i kontakt med oss

Nedan finner ni vår reklamfilm som summerar det vi är verksamma inom.
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Återupptäck ditt hem med en nymålning

Våra begåvade målare ger dig möjlighet att skapa ett helt nytt intryck för ett rum, med relativt simpla metoder. En nymålning kan skapa en helt ny känsla och ge rummet en annan karaktär. Oavsett om du väljer att tapetsera, måla färgglatt, eller något diskret, kan det bidra till att skapa rätt atmosfär till just ditt hem.


Det första många tänker när de ska göra om hemma är att det kostar enorma summor pengar och tar alltför mycket tid och energi. Men faktum är att våra målare i Älvsjö kan få ditt hus att genomgå stora förändringar och förbättringar. Och att måla om är mycket mer ekonomiskt än att göra en fullständig renovering. Det finns otaliga målerier att välja mellan för dig som bor i Älvsjö, men med vår långa erfarenhet och breda kunskaper strävar vi efter att vi ska vara det självklara valet av måleri. Det har ingen betydelse huruvida det gäller en fasadmålning, fönstermålning eller tapetsering, kontakta en riktig målare så gör vi jobbet.

Målarna i Älvsjö, O.Nybergs Måleri AB

Vi lämnar alltid ifrån oss ett oklanderligt resultat då vi ställer stora krav på oss själva och våra målare. Vi har en övertygelse om att en nära kundkontakt och ett väl utfört jobb kommer göra att vi överträffar de flestas förväntningar. Vi är också målare som alltid ser till att alltid komma i tid och såklart avsluta projektet i tid, till det tidigare överenskomna priset.


Det är vanligt att välja att själv ta på sig ansvaret för att måla om hemma och därmed spara pengar. Pengar sparar man onekligen på kort sikt, men det är värt att nämna att risken för att något blir fel och du måste göra om allt arbete är mycket större. Erfarna och utbildade målare utför dessutom jobbet betydligt snabbare, och att ha ett pågående projekt hemma för länge kan vara väldigt energikrävande. För ett perfekt resultat föreslår vi därför att du tar hjälp av våra professionella målare i Älvsjö. Vi är det måleri du har letat efter.

Begär Offert

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.