målare SOLLENTUNA O.nybergs Måleri AB

BEGÄR GÄRNA EN OFFERT FRÅN OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA MÅLERIUPPDRAG ÅRLIGEN
I SNITT

VÄLKOMMEN TILL O.NYBERGS MÅLERI AB


TITTA GÄRNA PÅ VÅR REKLAMFILM

Målare-Fredrik-Nyberg
Fredrik Nyberg
VD, Delägare
Målare Anton-Svedenvik
ANTON SVEDENVIK
ARBETSLEDARE
Olle-Nyberg-Målare
Olle Nyberg
Delägare, Projektledare
Ellinor-Hallberg-Målaren
ELLINOR HALLBERG
EKONOMI

Vi är målerifirman med högst kundnöjdhet i Sollentuna


Det är många som efterfrågar hjälp med att måla om i Sollentuna. O.Nybergs Måleri består av ett gäng skickliga målare med lång erfarenhet av att hjälpa kunder i Sollentuna för såväl små som stora projekt. Vi omfattas av ROT-avdraget och erbjuder alltid marknadsmässiga och humana priser.

O.Nybergs Måleri är en målerifirma med erfarna och duktiga målare, som länge har arbetat med måleritjänster gentemot såväl privatpersoner, företag och offentliga institutioner. Vi har varit verksamma i Sollentuna i flera år och hjälper varje år många kunder i Sollentuna att måla om – det gäller exempelvis villor i Häggvik och lägenheter i Edsberg. Vårt mål är att genom god kvalitet, rimlig prissättning och tydlig kommunikation – återkommande bli anlitade i Sollentuna när behov finns av ommålning.


O.Nybergs Måleri är ett måleri som har specifika och djupa kunskaper när det kommer till färgval, tapetval och materialval i övrigt. Vi känner till olika materials kvalitet, pris och miljöpåverkan och kan ge dig rådgivning i vad du ska välja när du behöver måla om – vi hjälper dig gärna med råd och stöd under hela processen. Det är naturligtvis olika material som behövs i äldre hus, jämfört med nya hus och materialval kan också bero på vad man vill ha för stil i hemmet.


Vi är en målerifirma som också har hjälpt många företag och butiker i Sollentuna att måla om. Det handlar delvis om att våra målare har hjälpt till med fasadmålningar, men också med att måla om butikslokaler och kontorslokaler interiört. Vi tar oss an företagskunder med samma energi och entusiasm som vi tar oss an privatkunder – jobbet ska bli gjort på ett noggrant och skickligt sätt och det ska bli gjort i tid. Det är vårt motto.


När du anlitar O.Nybergs Målare i Sollentuna

Ska du alltid känna att vi i egenskap som målerifirma alltid är tillgängliga för dig. Du kan alltid komma i kontakt med ansvarig målare hos oss för att fråga om råd eller tips kring det aktuella projektet – eller för att lämna synpunkter eller förslag. Vårt mål är att du aldrig ska känna att det är en hög tröskel att kontakta oss – vi arbetar för dig som kund och du är alltid välkommen att höra av dig till oss.


För oss är det mycket viktigt med god kommunikation med kunden. Många kan tycka att det är knepigt att anlita ett måleri då man måste vara i kontakt med flera olika målare – vi förstår det. Vi ser till att du som kund endast behöver vara i kontakt med en målare för oss – allt för att du ska uppleva kommunikationen med oss så enkel och smidig som bara möjligt. Den målare hos oss du är i kontakt med besitter lång erfarenhet och yrkesskicklighet och kan ge dig råd och tips om så önskas – vi på O.Nybergs Måleri bistår dig gärna med idéer och rekommendationer för hur du kan måla om ditt hem eller hur ditt företag kan måla om sin affärslokal. Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet och är därför mer än gärna behjälpliga med råd och stöd under processen.

Vi renoverar även dina fönster.
Läs mer för mer info.

Begär offert eller ring oss för att komma i kontakt med våra målare

Vi återkommer med svar inom 24 timmar
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.