VÄLKOMMEN TILL NYBERGS MÅLERI I HUDDINGE

BEGÄR OFFERT

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA MÅLERIUPPDRAG ÅRLIGEN
I SNITT
Målare-Fredrik-Nyberg
Fredrik Nyberg
VD, Delägare
Målare Anton-Svedenvik
ANTON SVEDENVIK
ARBETSLEDARE
Olle-Nyberg-Målare
Olle Nyberg
Delägare, Projektledare
Ellinor-Hallberg-Målaren
ELLINOR HALLBERG
EKONOMI

Nybergs Målare - Har en etablerad kundstock i Huddinge

Letar du efter ett måleri? O.Nybergs Måleri hjälper dig O.Nybergs Måleri har sedan lång tid tillbaka hjälpt både företag och privatpersoner i Huddinge med att måla om och även med andra måleritjänster. Våra målare är särskilt yrkesskickliga och har många års yrkeserfarenhet – våra arbeten håller högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

O.Nybergs Måleri har haft många kunder i Huddinge genom åren. Det handlar om ommålningar av villor i områden som Viksjö och Kallhäll, men även lägenheter i Barkarby och Jakobsberg. Vårt måleri anställer bara målare som har flera olika specialiteter – så att vi kan ha förmåga att möta varje kunds behov av hjälp med måleritjänster. Det kan handla om privatpersoner som behöver hjälp med att måla nytt eller underhållsmåla eller företag som behöver måla en ny kontorslokal interiört. O.Nybergs Måleri är en målerifirma som åtar sig alla typer av uppdrag och utgår ifrån kundens önskemål och behov.


Vi sätter alltid kvaliteten i främsta rummet. Det är mycket viktigt att som målare utföra sitt arbete i tid – men minst lika viktigt är det att arbetet är av hög kvalitet. Med vår långa erfarenhet i branschen vet vi vilka metoder som borgar för hög kvalitet, vi väljer också material och färger utifrån en tanke om att du inte ska behöva måla om på många år efter att vi har hjälpt dig. Du som kund har alltid möjlighet att lämna synpunkter vid slutbesiktningen om du är missnöjd med något – för oss är det viktigaste att du ska bli nöjda med slutprodukten.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

O. Nybergs Måleri AB - Målaren i Huddinge

O.Nybergs Måleri verksamma i Huddinge

Det finns många målerifirmor i Huddinge. En sak som vi på O.Nybergs Måleri ser som särskilt viktigt är att arbetet utförs inom den tid som vi har kommit överens om. Det är för många viktigt att få klart ommålningen inför en viss tid – kanske innan semestern eller innan man ska ha någon viss fest eller bjudning hemma. Vi gör allt vi kan för att hålla oss till den tid vi överenskommit – punktlighet är i många fall lika viktigt som kvalitet. Om något inträffar som gör att vi måste justera tidsplanen tar vi naturligtvis kontakt med dig som kund för att se till att justera projektet – kommunikation är helt centralt för oss.


Vi har även stor erfarenhet av att hjälpa företag i Järfälla. Många företag flyttar ut sin verksamhet till Järfälla och vill ha hjälp att måla om sina nya lokaler – vi har en särskild grupp målare som är inriktade på att just arbeta med måleritjänster i större kommersiella lokaler – som kan bistå dig i detta. O.Nybergs Måleri är ett måleri som kan ta sig an en mängd olika uppdrag till ett rimligt pris. När du anlitar vårt måleri så innebär det att du som privatperson omfattas av ROT-avdraget vilket innebär att 30% av kostnaden för vårt arbete direkt dras av på din faktura – vilket gör att priset blir väldigt förmånligt. O.Nybergs Måleri hjälper till med det praktiska kring ROT-avdraget – det är inget du behöver bekymra dig kring. Vi är ett måleri som strävar efter att du som kund ska bli så nöjd som möjligt – till ett så bra pris som möjligt. Läs mer om vår verksamhet i Nacka Läs mer om vad Huddinge skriver till dig som vill arbeta inom måleribranschen.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.