O.Nybergs Måleri AB - Ett gäng erfarna målare verksamma på Östermalm

Vi är ett professionellt måleri som erbjuder både invändiga och utvändiga måleritjänster för både företag, kommuner, myndigheter och privatpersoner på Östermalm. Vi hjälper dig med nymåleri och ombyggnadsmåleri, underhåll- och sevicemåleri, samt interiörmålningar av alla slag. Bor du på Östermalm och vill ha en nymålad fasad, eller kanske måla om vardagsrummet? Våra kunniga målare har rätt ambition, kompetens och verktyg för att ge dig ett resultat som överträffar förväntningarna. Vårt måleri kännetecknas av kvalitét och en exceptionell servicekänsla.

Vi är ett flexibelt måleri med snabba och okomplicerade beslutsvägar och vi är behjälpliga för alla typer av målerijobb. Vi väljer vår färg och våra penslar omsorgsfullt från marknadsledande tillverkare. Som måleri för dig på Östermalm använder vi oss såklart av kvalificerade arbetsprocesser och vi har stenkoll på branschens alla regler och lagar.

Via formuläret nedan kan du komma i kontakt med oss.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Våra målare har en lång erfarenhet, en erfarenhet som sitter i ryggmärgen

Med bred kunskap och många år av erfarenhet som målare ser vi till att ta hand om ditt projekt från början till slut. Du kanske har ett projekt i ditt hem på Östermalm som kräver särskild eftertanke. Vi är ett måleri som tänker innovativt och kommer gärna med nya idéer och infallsvinklar. Våra målare har tekniken i ryggmärgen och huvudet på skaft, så alla uppdrag utförs med precision och noggrannhet. Allt från dörrkarmar och fönsterbågar, element och tak, till gipsade väggar och fondväggar. Anlitar du oss som målare kan du räkna med att vi gör ett gediget arbete och alltid sätter dig som kund i fokus.

Gör ditt hem som nytt utan en helrenovering.
Renoveringar är ofta något som förknippas med höga utgifter och många investerade timmar i arbete. Ett ekonomiskt sätt att få ditt hem att kännas som nytt är att anlita våra målare för en ommålning. Det kan förändra ditt hem enormt mycket och är billigt i jämförelse med en helrenovering. Det finns flera målare att välja mellan för den som bor på Östermalm, men vi strävar efter att vara det självklara valet för alla Östermalmsbor. Erfarenhet, kunskap, kompetens, kundkontakt, effektivitet och punktlighet är saker som gör vårt måleri till det vi är så stolta över.

Målare Östermalm

Ett måleri för bostadsföreningar på Östermalm

Sitter du i styrelsen i bostadsföreningen och behöver anlita en målare kan du kontakta oss. Vi antar oss gärna fasadmålningar för lägenhetshus på Östermalm och vi har de kunskaper som behövs. Trapphusmålningar är också något som kan öka trivseln för alla i lägenhetshuset. Vi vill alltid tillfredsställa våra kunders önskemål och idéer och anpassar oss såklart till resten av din bostad/lägenhetshus.

Fönsterrenoveringar är också en tjänst vi erbjuder som, precis som en trapphusmålning, kan öka trivseln för alla i bostadsföreningen. Fönster får stå ut med otroligt mycket slitage i form av väder och vind och det är viktigt att de behåller sitt goda skick. Ring in till vårt måleri så hjälper vi dig med alla typer av målningar, och vi är tillgängliga året om. Vi erbjuder dig som kund en kostnadsfri rådgivning via telefon alternativt via mail.

Måleri Stockholm
O.Nybergs Måleri AB har flera års erfarenhet som målare. Vi utför uppdrag som innebär både invändigt samt utvändigt arbete. Det spelar alltså ingen roll om du ska måla om köksluckorna eller en hel bostadsrättsförening. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.
Målare Stockholm
Vi har som ambition att utföra varje unika uppdrag som om det vore vårt eget objekt vi målar. Vi har en stor portfölj med nöjda kunder. Kontakta oss så refererar vi er till våra referenser. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning via telefon alternativt via mail.
Kontakta oss

Ring eller maila gärna oss så återkommer vi med en offert gällande din förfrågan. För oss är varje åtagande sig den andre ej lik och behandlar dem därefter detta motto. Vi är ett måleri som är verksamma inom flera hantverkskategorier.