VÄLKOMMEN TILL O. NYBERGS MÅLERI

BEGÄR GÄRNA EN OFFERT FRÅN OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA MÅLERIUPPDRAG ÅRLIGEN
I SNITT
Målare-Fredrik-Nyberg
Fredrik Nyberg
VD, Delägare
Målare Anton-Svedenvik
ANTON SVEDENVIK
ARBETSLEDARE
Olle-Nyberg-Målare
Olle Nyberg
Delägare, Projektledare
Ellinor-Hallberg-Målaren
ELLINOR HALLBERG
EKONOMI
nyberg måleri Stockholm logotyp

Nedan finner ni vår reklamfilm som summerar det vi är verksamma inom.

O.Nybergs Måleri AB - Ett gäng erfarna målare verksamma på Östermalm

Vi är ett professionellt måleri som erbjuder både invändiga och utvändiga måleritjänster för både företag, kommuner, myndigheter och privatpersoner på Östermalm.

Vi hjälper dig med nymåleri och ombyggnadsmåleri, underhåll- och sevicemåleri, samt inteörmålningar av alla slag. Bor du på Östermalm och vill ha en nymålad fasad, eller kanske måla om vardagsrummet? Våra kunniga målare har rätt ambition, kompetens och verktyg för att ge dig ett resultat som överträffar förväntningarna. Vårt måleri kännetecknas av kvalitét och en exceptionell servicekänsla.

Vi är ett flexibelt måleri med snabba och okomplicerade beslutsvägar och vi är behjälpliga för alla typer av målerijobb. Vi väljer vår färg och våra penslar omsorgsfullt från marknadsledande tillverkare. I egenskap som en målerifirma för dig på Östermalm använder vi oss såklart av kvalificerade arbetsprocesser och vi har stenkoll på branschens alla regler och lagar.

Begär offert

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Våra målare har en lång erfarenhet som sitter i ryggmärgen

Med bred kunskap och många år av erfarenhet som målare ser vi till att ta hand om ditt projekt från början till slut. Du kanske har ett projekt i ditt hem på Östermalm som kräver särskild eftertanke. Vi är ett måleri som tänker innovativt och kommer gärna med nya idéer och infallsvinklar. Våra målare har tekniken i ryggmärgen och huvudet på skaft, så alla uppdrag utförs med precision och noggrannhet. Allt från dörrkarmar och fönsterbågar, element och tak, till gipsade väggar och fondväggar. Anlitar du oss som målare kan du räkna med att vi gör ett gediget arbete och alltid sätter dig som kund i fokus.


Gör ditt hem som nytt utan en helrenovering.
Renoveringar är ofta något som förknippas med höga utgifter och många investerade timmar i arbete. Ett ekonomiskt sätt att få ditt hem att kännas som nytt är att anlita våra målare för en ommålning. Det kan förändra ditt hem enormt mycket och är billigt i jämförelse med en helrenovering. Det finns flera målare att välja mellan för den som bor på Östermalm, men vi strävar efter att vara det självklara valet för alla Östermalmsbor. Erfarenhet, kunskap, kompetens, kundkontakt, effektivitet och punktlighet är saker som gör vår firma till det vi är så stolta över.

Ett måleri för bostadsföreningar på Östermalm

Sitter du i styrelsen i bostadsföreningen och behöver anlita en målare kan du kontakta oss. Vi åtar oss gärna fasadmålningar för lägenhetshus på Östermalm vi har de kunskaper som behövs. Trapphusmålningar är också något som kan öka trivseln för alla i lägenhetshuset. Vi vill alltid tillfredsställa våra kunders önskemål och ideér och anpassar oss såklart till resten av din bostad/lägenhetshus.

Fönsterrenoveringar är också en tjänst vi erbjuder som, precis som en trapphusmålning, kan öka trivseln för alla i bostadsföreningen. Fönster står ut med otroligt mycket slitage i form av väder och vind och det är viktigt att de behåller sitt goda skick. Ring in till vårt måleri så hjälper vi dig med alla typer av målningar, vi är tillgängliga året om. Vi erbjuder dig som kund kostnadsfri rådgivning via telefon alternativt via mail.

Kontakta oss

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.